Confesiunile unei femei.

Nu sunt perfecta si nici n-am pretins ca sunt. Am gradul meu de nebunie lucru’ care ma face sa raman fixata pe anumite principii -peste care nu pot sa trec- insa, pot fi un exemplu bun in materie flexibilitate
Sunt dificila si nu usor de suportat, dar stiu sa compensez.
Pretind respect, pentru ca stiu sa-l dau la randul meu.
Uneori cer prea mult, insa, niciodata mai mult decat cineva poate da.
In interiorul meu, poate, sunt inca un copil, insa nimeni nu-mi poate lua maturitatea oglindita-n ani.
Iti dau voie sa-ti faci o parerea despre mine doar atunci cand eu consider ca ma cunosti suficient. Pana atunci, tine-o pentru tine!
Iubesc oamenii! Ma atasez de ei  intr-un stil prostesc si exagerat. Insa, tot timpul bat la usa iar atunci cand intru’ ma sterg pe picioare.
Sunt o melancolica incurabila, asa cum sunt o sensibila cand vine vorba de iubiri (indiferent de natura lor), DAR, niciodata cu capul in nori.
Sunt transparenta pentru ca n-am nimic de ascuns, cu atat mai mult frica de a-mi exprima sentimentele -bune sau rele- temerile sau disconfortul.
Te-njur cu patos si din inima fara probleme, la fel ca atunci cand iti spun ca ,,te iubesc”.
Apreciez sinceritatea si suport adevarul indiferent de durerea lui, pentru ca, la randu-mi, le spun fara perdea.
Stiu sa iert si sa trec peste. Sa tolerez greseli, neatentii sau rautati care simt ca sunt facute intentionat. Nu ma razbun, dar, daca insisti sa-mi vezi si partea asta, ti-o arat cu placere. O sa-ti trebuiasca doua vieti ca sa-ti revii.
Sunt muratura cu persoanele pe care nu le suport (dintr-un motiv sau altul) In schimb, daca mi-ai intrat la inima fara sa faci nimic, iti meriti locul.
Recunosc, pretind, pentru ca la randul meu, dau. Si nu, nu e troc! E doar o lege nescrisa a compensatiei umane care pleaca din interior. O ai sau nu!
Lipsa de sinceritate si respect reciproc, ma fac sa n-am mila sau compasiune, iar vorbele mele care te pot spinteca marunt, sunt consecintele  comportamentului tau sau bumerangul fapetelor tale. Contrar, din ele fa comoara iar din mine un prieten a carui fidelitate o ai garantata pe viata.
Imi pierd usor rabdarea, dar, motiveaza-ma si-am pus-o imediat la loc.
Recunosc, am gradul meu de prostie, dar, nici cu altii nu mi-e frica si nici rusine.
In concluzie, recunosc cum sunt. Nu plac tuturor! Ar fi culmea!
Daca o persona ca mine nu place, nu atrage, nu spune nimic, usa va este deschisa. Si cum spuneam ceva timp in urma, hotarati-va daca vreti sa intrati sau iesiti, insa nu-mi stati in balamale sa va leganati dupa cum bate vantul.
Am o varsta la care am luptat s-o aduc aici. Ca atare, atata timp cat n-ai facut parte din ea, nu-ti permite prea multe.
Refuz sa-mi mai *ut timpul, nervii si tot ce tine de mine si rasuflarea mea, pe junghiuri de oameni care n-au inteles inca (in ciuda varstei pe care o au) ca daca le-am dat sansa sa faca parte din viata mea, le dau si dreptul sa se cace-n ea.
  • author's avatar

    By: Iuniana Daniela Popescu

    Cel mai important lucru pe care l-am invatat pana acum de la viata: mai am multe de invatat!

  • author's avatar

Please follow and like us:
error123
About Iuniana Daniela Popescu 72 Articles
Cel mai important lucru pe care l-am invatat pana acum de la viata: mai am multe de invatat!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*