Femeia frumoasa prin ochii mei.

 

Nu m-am considerat niciodata o femeie frumoasa, si, fie vorba intre noi, nici n-am fost. In schimb am admirat tot timpul femeia aia, simpla de frumoasa (cum imi place sa-i spun). Simpla prin tot ce este si ce face!

Stiu, suna bizar, dar, credeti-ma, acele femei, pentru mine, sunt femeile care, indiferent de ce virsta au, indiferent de forme, indiferent de ce pun pe ele, au acel ceva in plus. Multora dintre noi ne lipseste. Oricat am incerca sa inlocuim acest gol, nu ne iese si pace. Eu, m-am impacat cu ideea.

 

In ochii mei, femeia frumoasa nu e femeia impodobita. Nu e femeia care ar face orice sa iasa in relief, cum nu e femeia care isi etaleaza sifonierul sau fata in curcubeu. Femeia frumoasa e femeia simpla. Bijuteriile ei sunt ochii blajini. Farmecul ei poate fi zambetul cald si instant. Sharmul ei poate sta intr-o atingere stangace sau intr-un gest neasteptat. Sex-appeal-ul ei il poti gasi in coltul camasii iesit din pantaloni sau intr-un fir de par ratacint si enervant. Poate fi la fel de apetisanta intr-o pereche de blugi care sa-i accentueze formele si care sa-i dea de gol fesele.

O bluza care-i arata umarul sau glezna iesita pe furis de sub rochia lunga, pot fi unele dintre motivele spre care, barbatul ar putea sa-si impinga imaginatia si sa-si inchipuie cum ar fi daca i-ar pica in brate. Nu cred c-ar fi nevoie de mai mult! Nu daca ,,furia din pantaloni” ar intrece respectul sau instinctul necontrolat.

 

Femeia frumoasa este femeia care stie sa mangaie, sa atinga, sa-ti asculte inima. Sa-ti spuna ca totul va fi bine, chiar daca nici ea nu e sigura. Femeia a carei sclipire totala se oglindeste in creier si-n minte!

 

Nu mi-au placut niciodata barbatii care si-au facut un ,,tel” din femeia ,,bucata” si a caror viata s-a-nvartit doar in lumea lor ,,gustoasa”. I-am vazut tot timpul ca pe niste vanatori de trofee, care au incercat sa compenseze la randul lor cu…ceva.

Frumusetea unei femei sta in naturalete, in gingasie, in rasul necontrolat si-n lacrimile care-i vin instant si pe care le arata fara sa le ascunda, fara sa le stearga. Gratia ei sunt pasii care-i face odata cu tine. Eleganta i-o descoperi in maini, atunci cand iti tine capul si-ti mangaie fruntea.

Sunt atat de multe femei frumoase care raman in necunsocut, doar pentru ca aleg sa fie ,,simple de frumoase”. Pentru ca nu doresc sa concureze cu nimeni, daca nu, cu simplitatea lor. Aleg sa ramana ele, sfidand orice tip de tentatie!

Eu, femeile astea, le ador!

 

 

 

 

 

 

  • author's avatar

    By: Iuniana Daniela Popescu

    Cel mai important lucru pe care l-am invatat pana acum de la viata: mai am multe de invatat!

  • author's avatar

Please follow and like us:
error123
About Iuniana Daniela Popescu 72 Articles
Cel mai important lucru pe care l-am invatat pana acum de la viata: mai am multe de invatat!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*