Doamna cu *oaie!

Ieri v-am scris cateva randuri despre simplitatea femeii si cum vad ochii mei frumusetea din ea. Astazi, am sa va scriu despre o femeie…altfel! Despre o femeie pe care o admir, o respect si despre care Istoria Romaniei va scrie curand. O stiti! O stie o lume intreaga. Numele ei a trecut granita demult.

In media n-a aparut niciodata degeaba si nici de umplutura (cum fac altii), iar live-urile tv. le-a facut tot timpul cu chilotii pe ea. Nu s-a vandut televiziunilor sau mai exact, n-au reusit s-o cumpere. Valorea ei n-are pret. De viata privata stim putin spre deloc. E modesta iar de lumea mondena sta departe. Cum spuneam, nu se vinde!

Pe sticla iese doar cand are ceva important de spus sau de transmis…tarii, iar atunci cand o face, nu se bilabaie, nu da ochii peste cap, nu-si mangaie extensiile, iar cuvintele ii sunt accentuate, definite, coerente si bine conturate. Dau sens si capata efect. Lasa urme! Produc panica!

Nu rupe canapelele televiziunilor asa cum fac altii si nici cu megafonul in gura nu sta. Nu-si pierde timpul cu declaratii si considera ca locul ei este acolo unde trebuie sa-si faca treaba. In timp, a demonstrat ca asta stie sa faca cel mai bine, sa-mparta legea, iar lucrul asta se vede in dusmanii pe care si i-a colectionat. Majoritatea lor sunt cei care ne conduc: ,,imaculatii”. Aia, care doresc cu orice pret sa sfideze legea si s-o mute de partea lor. Toti astia pusi la un loc, o vor ,,moarta”, pentru ca a devenit din ce in ce mai incomoda. O femeie cu *oaie, dupa parerea lor, nu trebuie sa-si permita prea multe, nu trebuie sa le stea in cale. Dar, cel mai tare doare ca piedica vine pusa de cineva care poarta tocuri, fusta si ruj pe buze. ,,Obicei” care nu prea face parte din traditia noastra.

Este o femeie puternica! A demonstrat-o in nenumarate randuri! Nu pupa si nici nu linge unde a scuipat, asa cum fac altii! Nu se lasa intimidata iar amenintarile o ambitioneaza si mai rau! Oamenii care o sustin vor acelasi lucru ca si ea: sa curete tara de rozatoare si sa plateasca toti pana la ultimul. Sa vomite tot ce-au mancat si baut pe spatele ,,prostilor”. Sa puna la loc toate zerourile lipsa si toate stocurile care nu ies la inventar.

E femeie! Iubeste ordinea! Face curat in jurul ei si are grija ca toate lucrurile sa fie la locul lor. E chibzuita si nu-si cheltuie economiile pe orice. Taie de pe lista ce considera ca e inutil iar atunci cand este cazul, fara sa se gandeasca prea mult, arunca tot ce nu-i miroase a bine, tot ce este putred, tot ce poate dauna sanatatii (citire printre randuri).

Siguranta de sine ii clatina pe multi. Le da planurile peste cap. Le strica mendrele si le pune viata in pericol. Ii agita pana la punctul in care ar face orice s-o vada ,,linsata”. In jur a sadit frica si teama, iar libertatea lor incepe sa se restranga. Determinarea ei incepe sa-i sugrume! Singurele arme de aparare care le-au mai ramas sunt icoanele, miru’ si crucea.

De oameni ca ea are nevoie tara! Societatea romaneasca are nevoie de femei ca ea. De tocuri care sa calce fara mila pe jugulare si de fuste care sa-i stranga de gat. De asta are nevoie Romania sa renasca!

 

Laura Codruta Kovesi-Procuror sef -Directia Nationala Anticoruptie, despre ea este vorba! Dar, cred ca v-ati dat seama!

 

 

  • author's avatar

    By: Iuniana Daniela Popescu

    Cel mai important lucru pe care l-am invatat pana acum de la viata: mai am multe de invatat!

  • author's avatar

Please follow and like us:
error123
About Iuniana Daniela Popescu 72 Articles
Cel mai important lucru pe care l-am invatat pana acum de la viata: mai am multe de invatat!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*