Am o problema!

Am o problema cu cei care deschid gura doar sa faca curent, asa cum am o problema cu cei care traiesc senzatia ca le stiu pe toate.

Am o problema cu cei care dau lectii de viata, cand viata lor e praf.

Am o problema cu cei care scuipa venin doar ca sa se faca vazuti, asa cum am o problema cu cei care nu au o limita in a-si expune pareri crezand ca detin adevarul divin. Ba mai mult, se cred si indreptatiti s-o faca!

Am o probelma cu cei care doar tasteaza, fara sa faca nimic din tot ce insira, asa cum am o problema cu atotstiutorii cataratori pe oglinzi.

Am o probelma cu victimizarea ad-hoc, cu plansu’ de mila si acapararea atentiei cu orice pret, orbiti fiind in fata penibilului.

Am o problema cu vanatorii de ,,look at me”, insa, cu toata bunavointa pe care o ai si cu tot efortul pozitiv pe care-l faci, nu vezi nimic; himere si fum!

Am o problema cu oamenii care nu reusesc sa construiasca nimic, mai mult decat un selfie ,,oficial” sau un microfon in gura, asa cum am o problema cu ,,rimele” taratoare pe pamant strain, care stiu ele mai bine cum sta treaba cu altii…da’ nu cu ele.

Am o problema cu lipsa limitei in materie de nesimtire atunci cand vine vorba de tupeul virtual (real nu si-ar permite) in urma caruia, pe spatele prostilor, te ridici tu, statuie a falsitatii si incompetentei.

Am o problema cu personele care persista in a ne explica noua, tontilor, cum sta treaba cu viata, in general. Lor, in schimb, daca le-ai lua Google-u’ din fata, ar numara oi.

Am o problema cu cei a caror viata ,,necajita” si ,,prapadita” s-a limitat la o unghie rupta sau un genunchi julit. Dar, cu nonsalanta in vene, vin sa-ti dea lectii de moralitate si echilibru.

Am o problema cu discriminarea, asa cum am o problema cu rasistii, xenofobii si cu cei care doresc moartea celor care nu sunt ca ei, dar, nu uita niciodata sa-l ,,citeze” pe Dumnezeu, cum nu uita niciodata sa-i ceara mila si intelegere cand e vorba strict de viata si interesul lor personal. AMIN!

Am o problema cu parvenitii, ingnorantii si grosteii care toata viata au mancat din trocul altora, insa, sunt cei mai cinstiti oameni prin excelenta.

Am o problema cu fufele virtuale care pozeaza in sfinte ruda cu Paraschiva, doamne de societate si culte-n cap. In schimb, realitatea lor e catastrofala. Singurul lucru bun pe care l-au facut in viata se limiteaza la un account pe facebook.

Am o problema cu ,,’ntelectualitatea”  si sfaturile online. Cu chiparoasele astea care au scoala cata vacanta am io, si vin sa-ti spuna cum s-a format Pamantul, cate stele are Galaxia si de ce Caru Mare are pana pe dreapta.

Am o problema cu adunaturile astea nationaliste, populiste si tricolore, care, dupa ce-au inchis usa la terminarea opincarelii in cinstea vreunui mort, in urma lor ramane doar praf, pentru ca mai mult de atat, nu pot, si unde nu e, nici Doamne-Doamne nu cere.

 

Ma rog…dupa cum vedeti, am o gramada de probleme care-mi distrug viata si-mi clatina existenta. Nu stiu de unde ma mai tin!

Voi, toti astia mai sus enumerati, n-aveti nici o problema, asa-i? Fericitilor!

Vreun psiholog in tura, avem si noi?

 

  • author's avatar

    By: Iuniana Daniela Popescu

    Cel mai important lucru pe care l-am invatat pana acum de la viata: mai am multe de invatat!

  • author's avatar

Please follow and like us:
error123
About Iuniana Daniela Popescu 72 Articles
Cel mai important lucru pe care l-am invatat pana acum de la viata: mai am multe de invatat!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*