Daca nu te-as fi avut…

Dacă nu te-aş fi avut, n-aş fi ştiut niciodată că bucuria la cote maxime poate veni dintr-o baie, ţinând în mână două liniuţe roşii.

N-aş fi ştiut niciodată că pot fi în stare de un record într-un timp atât de scurt, punând pe mine kilograme fără număr, fără să fac nimic, fără să-mi pese.

Dacă nu te-aş fi avut, n-aş fi învăţat niciodată să desenez, să fredonez un cântec de mii de ori fără să mă plictisesc sau să mă-nvârt fără să ameţesc.

Dacă nu te-aş fi avut, n-aş fi ştiut niciodată că sunt în stare să bag în frigider o telecomanda de bună voie şi nesilită de nimeni sau că pot vărsa un făraş plin de gunoi în coşul de rufe.

N-aş fi crezut niciodată că, în puterea nopţii, cu ochii închişi, pot ajunge până la bucătărie să-ţi pregătesc laptele, să ţi-l încălzesc, să ţi-l pun în cană şi să traversez înapoi o casă întreagă până la tine fără să-l vărs.

Dacă nu te-aş fi avut, n-aş fi crezut niciodată că pot duce şi 24 de ore fără să dorm o secundă, aşa cum n-aş fi crezut niciodată că pot avea atâta răbdare. Răbdarea să-ţi curăț bob cu bob un întreg ciorchine de strugure, dându-i jos pieliţa, seminţele, doar din grijă ca tu să nu te îneci. Citeste mai mult pe Cacthy 

  • author's avatar

    By: Iuniana Daniela Popescu

    Cel mai important lucru pe care l-am invatat pana acum de la viata: mai am multe de invatat!

  • author's avatar

Please follow and like us:
error123
About Iuniana Daniela Popescu 72 Articles
Cel mai important lucru pe care l-am invatat pana acum de la viata: mai am multe de invatat!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*