Lasati tara sa respire!

Mi-a zgariat retina stirea asta ,,buna” cu Referendu’ pentru Familia Traditionala.

 
Dupa 3-4-5-6 divorturi si o amanta care are varsta de trei ori mai mica decat a ta, te incadrezi perfect in legile Referendumului si poti vota linistit respectul care ti se cuvine.
Te poti incadra la fel de perfect in traditie si atunci cand te casatoresti cu o minora, chiar daca anii tai ca mire, (deloc putini la numar) iti mai permit sa sufli doar in lumanarile de pe coliva. Ca urmare, in cel mai scurt timp, starea civila iti poate inregistra oricum un cerificat, completand ,,ziua, ora si data decesului”. Traditional vorbind, indeplinesti toate conditiile.
 

Mi se pare corect sa aparam valorile traditionale romanesti chiar si atunci cand femeia este omorata in bataie de traditionalul sot, sau cand tatal isi violeaza fiica din prea multa dragoste.

Ii putem numi traditionali si pe cei care, acasa, au nevasta si copii, dar, traditia ii obliga sa aiba si mici ,,mofturi”: blonde, brune sau roscate.
In timp, ,,moftul” poate fi transformat in titular de contract cu statul si putem spune ca avem de-a face cu o traditie sub acoperire.

Un deosebit respect traditonal ar trebui sa nutrim si pentru cei care, pe cale traditonala, au reusit sa-si creasca averile intr-un an cat Fat Frumos in sapte, reusind sa respecte si sa duca mai departe traditia basmului romanesc.

Un pedofil deghizat in trimisul Domnului pe Pamant, tot traditional e si ala, cum traditionali sunt si cei care reprezinta statul si ,,ocrotesc familia”, lasand-o sa moara in cel mai traditional mod: furandu-i drepturile.
La fel de mult trebuie sa respectam si traditia Bisericii, mai ales atunci cand te lasa cu mortu’ pe gard, pentru ca asta se poate intampla cand n-ai cocosei sa platesti taxa lu’ TataL Ceresc. De aici si zicala ,,iubeste-ti aproapele” da’ nu mai mult ca buzunarele.
 
Traditional ar mai fi sa dati inapoi toti banii furati si sa sfoiegiti unde va e locul, ca poate asa, va mai rariti dreacu din scaunele alea prea multe pe metru patrat si prea traditionale pentru lumea in care traim.
Lasati tara asta sa respire odata cu suflu’ libertatii si democratiei pentru care niste ,,prosti” au murit acu’ 27 de ani, si n-o mai transformati in ,,traditia” de a o ingenuchia asa cum au facut-o altii 5 decenii la rand.

Va salut cu traditionalul respect, ‘tu-va-n gura!

  • author's avatar

    By: Iuniana Daniela Popescu

    Cel mai important lucru pe care l-am invatat pana acum de la viata: mai am multe de invatat!

  • author's avatar

Please follow and like us:
error123
About Iuniana Daniela Popescu 72 Articles
Cel mai important lucru pe care l-am invatat pana acum de la viata: mai am multe de invatat!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*