PSD, neam de caracatite!

V-am tolerat doar pentru ca educatia m-a obligat s-o fac! V-am respectat mereu opinia in ideea ca orice om are dreptul la una, chiar daca nu seamana nici pe departe cu a mea! Am evitat sa ne intersectam din dorinta de a-mi proteja ficatul, asa cum am evitat conflictele pentru a nu va pune intr-o situatie jenanta cu agumentele pe care le aveam si care v-ar fi injosit intr-un mod destul de neplacut. Dar, actiunile voastre din ultimele zile, in mod particular cea de ieri, cand ati avut tupeul ordinar si nesimtirea fara limita de a va asocia cu singurul nume pe spatele caruia se mai aude de Romania -folosindu-l ca instrument politic de propaganda- ma vad obligata sa-mi schimb atitudinea fara sa mai tin cont de nimeni si nimic.

 

Dragi pesedisti, incepand de azi, PROMIT c-am sa va calc pe jugulara fara mila! Am sa va biciuiesc pana la sange, fara frica de repercusiuni, asa cum am sa va ingenunchez si-am sa va bat cu propriile arme pana o sa va las fara venin. Doar asta meritati!

Sunteti neamuri de ulii mereu in cautare de prada! Sunteti lipsiti de scrupule iar cadavrele pe care calcati cu nonsalanta, sunt dovada vie ca viata unui om, pentru voi, este egala cu zero. V-ati urmarit doar interesele proprii saracind sufletul si inima poporului roman. L-ati adus in prag de faliment sugandu-i seva si reducandu-l la stadiul de suflare, luandu-i dreptul la adevarata viata.

 

Umilinta si manipularea au facut tot timpul parte din lista guvernarii, asa cum au facut parte furtul, prosteala si bataia de joc. Sunteti doar o adunatura de cartite care rod fara oprire din coloana vertebrala a unei tari numita ROMANIA. Doriti cu orice pret sa dominati si sa monopolizati poporul roman, iar setea de a-l transforma intr-o sclavie moderna, a devenit o prioritate. Biciuti fara incetare tot ce nu va oglindeste si tot ce v-ar obliga sa stati dupa gratii, acolo unde ar trebui sa va petreceti ultimii ani din viata.

 

Profitati din plin de lipsa de informare a unor oameni plapanzi si loviti de soarta, sa va faceti statui pentru viitor. Nu pierdeti ocazia sa va agatati de oricine, orice, oricand, motiv care ma duce cu gandul ca doriti cu orice pret sa va inradacinati in fotoliile puterii. Sunteti varianta romaneasca a caracatitei italiene. Tentaculele voastre sugruma incet o natie a carei viata se rezuma la oxigenul dat cu portia si in doze mici.

Pentru incapacitatea de a conduce o tara, dati vina pe oricine, iar marlania voastra nu pot sa n-o asociez cu un personaj al mafiei care n-a facut altceva decat sa transforme moartea unor oameni in sangele din propriile vene.

 

Sunteti pui de diavoli imbracati in costume de ingeri!

Va veni vremea sa dati socoteala, iar noi, ,,paralelii”, vom sta neclintiti si vom asista cu placere la moartea unei dinastii numita ,,ciuma rosie”.

Chestiune de timp…cat sa aprinzi o lumanare!
  • author's avatar

    By: Iuniana Daniela Popescu

    Cel mai important lucru pe care l-am invatat pana acum de la viata: mai am multe de invatat!

  • author's avatar

Please follow and like us:
error123
About Iuniana Daniela Popescu 72 Articles
Cel mai important lucru pe care l-am invatat pana acum de la viata: mai am multe de invatat!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*