Ziua fericirii…cui?

Astazi e Ziua Fericirii…mda!
 
Frumos, sa tinem cont de o zi ca asta, asa cum e frumos s-o ,,aclamam”, care cum stim mai bine. In schimb, ceva ma seaca…si ma seaca rau! Stiti ce? Selfie-urile astea cu proprii copii si statut deasupra:
,,Fericirea mea sunt ei!”
Fratilor, NU! Pentru mine lucrurile stau altfel. Esenta fericirii mele nu se limiteaza la prezenta lor in viata mea, pentru ca ei, nu sunt doar atat!
EI SUNT UNIVERSUL MEU, LUMEA MEA, OXIGENUL MEU. SUNT LUMINA OCHILOR MEI! SUNT BATAIA INIMII MELE IN FIECARE SFANTA ZI! EI SUNT TOTUL.
In schimb, ma-ntreb: ce facem cu oamenii care n-au ,,fericirea” voastra si statuturi aferente? Ii condamnam la nefericirie, sau cum?
N-o gusta? Nu vor stii niciodata ce-nseamna?
Dragii mei…
Fericirea vine din lucruri marunte. Daca ma intrebati, una din ,,fericirea mea” este atunci cand reusesc sa fac fericit un alt om. Cand impart cu el un zambet sau cand prezenta mea este utila in vietile altora. Cand imi suna telefonul iar de la celalalt capat aud ,,am nevoie de tine!”Cand contribui la realizarea unui vis care nu-mi apartine, dar fac tot ce-mi sta in putinta ca acel vis, al acelui om, sa se indeplineasca.

Fericirea nu e statica, nu e limitata si nici motivata! Fericirea e perceptie, crez, dorinta, cautare, daruire. Fericirea e ,,impart cu tine”, ,,te apreciez” , ,,te sustin”, ,,iti sunt alaturi”. Fericirea este curajul de a spune lucrurilor pe nume fara sa ne ascundem! Fericirea este inamicul fricii! Este impacarea sufleteasca ca ai jucat cinstit si n-ai tradat increderea cuiva, sau a oamenilor pe care ii iubesti. Fericirea e devotamentul sufletului. Este sfidarea raului si dorinta binelui.
Fericirea este complicitate, nu egoism! Fericirea se-mparte, se face cadou!
Fericirea este buchetul de flori primit de la cine nu te astepti. Este prezenta ta in gandurile oamenilor atunci cand te surprind.
Fericirea nu are interes, nu cere nimic in schimb, nu trebuie asteptata.
Fericirea este linistea din jurul tau sau zgomontul care-ti face bine! Este risc si daruire atunci cand alegem s-o gustam!
Fericirea este un vers care-ti este dedicat sau un referen uitat de care-ti amintesti. Este sarutul furat sau corpul prohibit! Este ploaia pe care o imparti fara sa simti picaturile din ea.

Fericirea este umbra ta! Viata pe care n-o lasi sa doarma! Este pasul tau facut in fiecare zi catre acolo unde te asteapta cineva, sau riscul catre necunoscut.

Fericirea mea, e fericirea altora! Este intalnirea mea cu suflarea lor. Sunt ochii care privesc acelasi punct, inimile care bat in acelasi ritm, gandurile care ne leaga.

Fericirea e simbioza dintre noi!

  • author's avatar

    By: Iuniana Daniela Popescu

    Cel mai important lucru pe care l-am invatat pana acum de la viata: mai am multe de invatat!

  • author's avatar

Please follow and like us:
error123
About Iuniana Daniela Popescu 72 Articles
Cel mai important lucru pe care l-am invatat pana acum de la viata: mai am multe de invatat!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*